VÄSYTTÄÄ

-
Lomalla olo on kiireisen kevään jälkeen ollut yllättävän hankalaa. Olen joulukuusta asti tehnyt lähes kymmenen tuntisia päiviä kouluhommien, pääsykokeiden ja blogiyhteistöiden kanssa ja huomaan nyt arjen hiljentyessä, kuinka väsynyt olen. Keskittyminen on haastavaa ja jaksan tehdä yhtä asiaa noin kymmenen minuuttia ennenkuin ajatus katkeaa ja turhaudun. Keskittymistä hankaloittavat tällä hetkellä myös univaikeudet.

Vaikeimpana koen ehkä sen kuinka laiskaksi ja hyödyttömäksi tunnen itseni tällä hetkellä. Tiedän hyvin että jopa 12 tuntiset työpäivät ovat monelle arkea, näin asia on muun muassa siskoni kohdalla. Hävettää olla näin väsynyt. Olen harkinnut sitä että kävisin lomalla vapaaehtoisena "ulkoiluttamassa" vanhuksia tai kertaisin ranskankielen alkeita, jotta saisin päiviin jonkinlaista tarkoitusta. Aloillaan olo tuntuu haastavalta.Olin alunperin ajatellut liittää näiden kuvien oheen lyhyen ja positiivisen tekstin siitä, kuinka olen menossa viikonlopuksi Porvooseen juhlimaan ystäväni häitä. Tiedän että blogini kuuluu niin sanottuun "kiiltokuva kategoriaan" jossa usein pyrin tuomaan esiin arjen hyviä puolia ja esittelen kuvia, joiden toteutuksessa on ollut mukana osaava tiimi.

Haluan blogin kautta pääasiassa herättää hyvää mieltä, mutta koen aina välillä tärkeänä muistutella siitä, etten aina anna tekstin ja kuvien välityksellä realistista kuvaa arjestani.


Kuvat: Polly Balitro
MUAH: Hanna Kallio

x: Nessa

8 kommenttia

 1. On aivan ok olla väsynyt. Muista myös levätä! Niin nätit kuvat♡

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Päättelinkö oikein, että et päässyt opiskelemaan?
  Mitä väsymiseen tulee, on ihan turha verrata itseään muihin. Sinä olet sinä, sinun kehosi on erilainen kuin kenenkään muun. Kehosi on myös kokenut vuosien varrella kovia, joten armoa itsellesi! Pidä huoli itsestäsi kokonaisvaltaisesti, nyt on levon aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti saanut opintopaikkaa tänä vuonna, yritän ensi vuonna uudestaan. :) Kiitos kauniista sanoistasi.

   Poista
 3. Tuttu tunne, väsymystä täälläkin. Se on hämmentävää, miten sen uupumuksen määrän tosiaan huomaa todella vasta sitten, kun hidastaa ja on aikaa olla väsynyt. Sitten se iskeekin sellaisella voimalla, ettei meinaa mitään saada aikaiseksi. Mulla meni monta viikkoa toipua pahimmasta väsymyksestä kun ei totaalista lomaa saanut, mutta tauko oli tarpeen. Toivottavasti tää loma ja kesä rentouttaa ja saisit levättyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ikävä kuulla että olet kokenut tuollaista väsymystä! Toivottavasti olosi on nyt parempi. <3 Kiitos tsempeistä!

   Poista
 4. Saat täältä vertaistukea. Huhhuijjakkaa vain. Tsemppiä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistueasta Ansku, lähetän sulle lämpimiä halauksia takaisin! <3

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)